پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/02/04

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی و آشامیدنی صنعتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.


دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی و آشامیدنی صنعتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی و آشامیدنی صنعتی توسط متخصص صنایع غذایی معاونت غذا و دارو به مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو آموزش داده شد.



دکتر فرزاد کریم پور در گفت و گو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو، گفت: تجویز فرمولاسیون مواد غذایی مانند تجویز داروها باید با توجه به گروه سنی و شرایط جسمی افراد تعریف شود و پیچیدن یک نسخه و تعمیم آن برای کل جامعه غیر اصولی به نظر می رسد.



این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با ارزیابی تحقیقات و مقالات در زمینه افزایش بیماری های غیرواگیر در استان و کشور، اظهار داشت: کاهش مصرف قند، نمک و چربی از روش های اصلاحی در سیاست های کلی غذا و تغذیه می باشند.



وی تصریح کرد: دستیابی به این مهم  از طریق اصلاح سبک زندگی (life.style)، کاهش میزان کالری دریافتی و رژیم غذایی و تغییر در فرمولاسیون مواد غذایی امکان پذیر می باشد.





دکتر کریم پور با طرح این پرسش که" چرا باید با مصرف مازاد کالری دریافتی روزانه و بروزچاقی و از طرف دیگر تلاش برای تناسب اندام، سرمایه و وقت خود را هدر دهیم" بیان کرد: آموزش و فرهنگ سازی قدم اول برای اصلاح سبک زنگی می باشد.






شایان ذکر است این دوره آموزشی در سالن معاونت غذا و دارو یاسوج با حضور 40 نفر برگزار شد.14-142