دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی و آشامیدنی صنعتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی و آشامیدنی صنعتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی و آشامیدنی صنعتی توسط متخصص صنایع غذایی معاونت غذا و دارو به مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو آموزش داده شد.
دکتر فرزاد کریم پور در گفت و گو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو، گفت: تجویز فرمولاسیون مواد غذایی مانند تجویز داروها باید با توجه به گروه سنی و شرایط جسمی افراد تعریف شود و پیچیدن یک نسخه و تعمیم آن برای کل جامعه غیر اصولی به نظر می رسد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با ارزیابی تحقیقات و مقالات در زمینه افزایش بیماری های غیرواگیر در استان و کشور، اظهار داشت: کاهش مصرف قند، نمک و چربی از روش های اصلاحی در سیاست های کلی غذا و تغذیه می باشند.
وی تصریح کرد: دستیابی به این مهم از طریق اصلاح سبک زندگی (life.style)، کاهش میزان کالری دریافتی و رژیم غذایی و تغییر در فرمولاسیون مواد غذایی امکان پذیر می باشد.

دکتر کریم پور با طرح این پرسش که" چرا باید با مصرف مازاد کالری دریافتی روزانه و بروزچاقی و از طرف دیگر تلاش برای تناسب اندام، سرمایه و وقت خود را هدر دهیم" بیان کرد: آموزش و فرهنگ سازی قدم اول برای اصلاح سبک زنگی می باشد.


شایان ذکر است این دوره آموزشی در سالن معاونت غذا و دارو یاسوج با حضور 40 نفر برگزار شد.14-142